PËRFAQËSITË DIPLOMATIKE

Africa

Asia

Australia and Oceania

Europe

North America

South America

Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Shqipërisë

Dhurata për Vitin e Ri për fëmijët me nevoja të veçanta në Elbasan
Dhurata për Vitin e Ri për fëmijët me nevoja të veçanta në Elbasan
Më 21 dhjetor i ngarkuari me punë në Ambasadën e Republikës së Bullgarisë në Tiranë, z. Asen Pachev, vizitoi Qendrën për Integrimin e Njerëzve me Nevoja të Veçanta në qytetin e Elbasanit, ku foli me profesionistët të cilët kujdesen për fëmijët me...
30 janar 2023
  • 1
Pranimi i studentëve në universitetet bullgare për vitin akademik 2022-2023 sipas VKM Nr. 103/1993

Pranimi i studentëve në universitetet bullgare për vitin akademik 2022-2023 sipas VKM Nr. 103/1993

Në lidhje me fushatën e aplikimit të maturantëve në universitete bullgare  për vitin e ardhshëm akademik 2022-2023 në kuadrin e dispozitave të VKM Nr. 103/93, ju njoftojmë si më poshtë: Platforma elektronike e aplikimit e Ministrisë së Arsimit të Republikës së...
02 qershor 2022
CALL FOR PROPOSALS Procedure for acceptance of project proposals for grants from the Republic of Bulgaria

CALL FOR PROPOSALS Procedure for acceptance of project proposals for grants from the Republic of Bulgaria

The Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Bulgaria through the Embassy of the Republic of Bulgaria in the Republic of Albania announces a procedure for the acceptance and selection of proposals for projects to be implemented with a grant through the Official Development Assistance of the Republic of Bulgaria, with an initial implementation...
30 mars 2022
Nxënësit nga Borja tashmë do të udhëtojnë për në shkollë me minibus të siguruar nga shteti bullgar

Nxënësit nga Borja tashmë do të udhëtojnë për në shkollë me minibus të siguruar nga shteti bullgar

Ambasadori i Republikës së Bullgarisë, z. Momchil Raytchevski, në mënyrë simbolike ua dorëzoi çelësat e një minibusi të siguruar nga shteti bullgar shoqatës "Nasha Gora" dhe bashkisë së Kukësit. Me të  vitin e ri shkollor, nxënësit nga fshati i thellë...
19 gusht 2021
Ambasadori Raytchevski mori pjesë në Festivalin e Kulturës Bullgare në Durrës

Ambasadori Raytchevski mori pjesë në Festivalin e Kulturës Bullgare në Durrës

"Dita e Bullgarisë" ishte pjesë e edicionit të sivjetshëm të Ditës së Diversitetit Kulturor në Durrës. Në Muzeun Arkeologjik në Durrës fëmijët e moshës 6-13 vjeç prezantuan këngë dhe valle nga Bullgaria dhe Shqipëria. Në anglisht fëmijët u...
18 gusht 2021
Новини МВНР Виж всички новини
Kontakt

Контакти

Посолство на Република България в Република Албания

Адрес: ул. „Скендербег”, № 12, гр. Тирана

Телефон:

+355 4 22 33 155
+355 4 22 32 906

Факс: +355 4 22 32 272

Телефон с гласова поща за предоставяне на информация за консулски услуги и за подаване на сигнали от граждани:
+355 4 22 69 243

Дежурни телефони в извънработно време:
+355 4 22 33 155;
+355 4 22 32 906

Работно време: 08.00 – 15.00 ч.

Приемно време на Консулска служба: 08:30 – 12:00 ч.

E-mail:Consulate.Tiranа@mfa.bg.

 

 

Kontakt

Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Shqipërisë

Adresa: rr. “Skënderbej”, № 12, Tiranë

Telefon:

 +355 4 22 33 155
+355 4 22 32 906

Faks: +355 4 22 32 272

Telefon me postë zanore për ofrimin e informacionit për shërbimet konsullore dhe për dërgimin e sinjaleve nga ana e qytetarëve:
+355 4 22 69 243

Telefonat jashtë orarit të punës:
+355 4 22 33 155;
+355 4 22 32 906

Orari i punës: 08:00 – 15:00

Orari i pritjes në Zyrën konsullore: 08:30 – 12:00

E-mail: Consulate.Tiranа@mfa.bg.

 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемане Отказ Повече информация