PËRFAQËSITË DIPLOMATIKE

Africa

Asia

Australia and Oceania

Europe

North America

South America

Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Shqipërisë

Stafi

EKIP

PËRBËRJA E MISIONIT DIPLOMATIK:

 

Momtchil Raytchevski

Ambasadori i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë

Antoaneta Donkova

Këshilltare politike

Asen Pachev

Këshilltar

Blagoj Petrov

Sekretar i parë, drejtues i Zyrës konsullore

Miroslav Milanov

Drejrues i Zyrës për çështje ekonomike dhe tregtare

Milen Nikolov

Sekretar i parë

Koloneli Momçill Ivanov

Atashe ushtarak, ushtarako-ajror dhe ushtarako-detar

Maria Peeva

Atashe

 

Stafi administrativo-teknik:

 

Mariana Nedyalkova

Udhëheqëse e Zyrës financiare dhe administrative

Eleonora Ivanova

Nëpunëse teknike në Zyrën konsullore

Jordanka Ivanova

Sekretare dhe përkthyese

Anguel Ivanov

Rojë

 

 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемане Отказ Повече информация