PËRFAQËSITË DIPLOMATIKE

Africa

Asia

Australia and Oceania

Europe

North America

South America

Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Shqipërisë

APLIKIMI NË INSTITUCIONE BULLGARE TË ARSIMIT UNIVERSITAR  I SHTETASVE SHQIPTARË ME KOMBËSI BULLGARE NË PËRPUTHJE
APLIKIMI NË INSTITUCIONE BULLGARE TË ARSIMIT UNIVERSITAR I SHTETASVE SHQIPTARË ME KOMBËSI BULLGARE NË PËRPUTHJE
Lidhur me zhvillimin e fushatës për aplikim në universitete bullgare në bazë të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr. 103/1993 për vitin akademik 2021/2022 dhe lidhur me mundësinë për aplikim në mënyrë online në universitete publike të Republikës së...
31 mars 2021
  • 1
Nxënësit nga shkolla „Zora” në Elbasan organizuan festë me rastin e 3 marsit

Nxënësit nga shkolla „Zora” në Elbasan organizuan festë me rastin e 3 marsit

Më 3 mars, nxënësit nga shkolla e së dielës “Zora” në Elbasan organizuan një aktivitet me rastin e festës kombëtare të Bullgarisë. Mësuesi i gjuhës bullgare dr. Mikel Cenai i njohu fëmijët me domethënien e festës. Ishte prezantuar ekspozita e improvizuar e...
16 mars 2021
Teatri Kombëtar Eksperimental "Kujtim Spahivogli" fton për bashkëpunim regjisorët bullgarë

Teatri Kombëtar Eksperimental "Kujtim Spahivogli" fton për bashkëpunim regjisorët bullgarë

Ambasadori Momchil Raichevski vizitoi Teatrin Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” në Tiranë me ftesë të drejtorit të tij Altin Basha. Gjatë takimit u diskutuan mundësitë për bashkëpunimin me teatrot në Bullgari. Drejtori Basha ftoi regjisorët bullgarë të...
15 mars 2021
Учениците от училище „Зора” в Елбасан организираха тържество по случай 3-ти март

Учениците от училище „Зора” в Елбасан организираха тържество по случай 3-ти март

На 3-ти март учениците от неделно училище „Зора” в гр. Елбасан организираха тържество по повод националния празник на България. Преподавателят по български език д-р Микел Ценай запозна учениците със значението на празника. Разгледана бе импровизираната изложба на рисунки на тема „България“.Учениците демонстрираха знанията си по...
09 mars 2021
Ambasadori Raytchevski dhuroi tableta për shkollën e së dielës “Hristo Botev” në Tiranë

Ambasadori Raytchevski dhuroi tableta për shkollën e së dielës “Hristo Botev” në Tiranë

Ambasadori Momtchil Raytchevski ia dhuroi 15 tableta kryetarit të shoqatës “Prosperitet Golloborda”, z. Haxhi Pirushi. Pajisjet janë siguruar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Bullgarisë për shoqatat bullgare në Republikën e Shqipërisë dhe do të përdoren...
02 mars 2021
Новини МВНР Виж всички новини
Kontakt

Контакти

Посолство на Република България в Република Албания

Адрес: ул. „Скендербег”, № 12, гр. Тирана

Телефон:

+355 4 22 33 155
+355 4 22 32 906

Факс: +355 4 22 32 272

Телефон с гласова поща за предоставяне на информация за консулски услуги и за подаване на сигнали от граждани:
+355 4 22 69 243

Дежурни телефони в извънработно време:
+355 4 22 33 155;
+355 4 22 32 906

Работно време: 08.00 – 15.00 ч.

Приемно време на Консулска служба: 08:30 – 12:00 ч.

E-mail: [email protected]

Kontakt

Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Shqipërisë

Adresa: rr. “Skënderbej”, № 12, Tiranë

Telefon:

 +355 4 22 33 155
+355 4 22 32 906

Faks: +355 4 22 32 272

Telefon me postë zanore për ofrimin e informacionit për shërbimet konsullore dhe për dërgimin e sinjaleve nga ana e qytetarëve:
+355 4 22 69 243

Telefonat jashtë orarit të punës:
+355 4 22 33 155;
+355 4 22 32 906

Orari i punës: 08:00 – 15:00

Orari i pritjes në Zyrën konsullore: 08:30 – 12:00

E-mail: [email protected]

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемане Отказ Повече информация