PËRFAQËSITË DIPLOMATIKE

Africa

Asia

Australia and Oceania

Europe

North America

South America

Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Shqipërisë

Projekti “Buzëqeshje për të Gjithë” për personat me nevoja të veçanta

03 shkurt 2023 Новини

Me rastin e festave të Vitit të Ri, "Shoqata e të Verbërve dhe Personave me Aftësi të Kufizuara nga Minoriteti Kombëtar Bullgar në Shqipëri" shpërndau pako me ushqime për personat me nevoja të veçanta nga Golloborda.

Ato ofrohen në kuadër të projektit "Buzëqeshje për të gjithë", të realizuar nga shoqata me asistencën e Ambasadës në Tiranë dhe të financuar nga Programi i Qeverisë së Republikës së Bullgarisë për mbështetjen e organizatave të komuniteteve bullgare jashtë shtetit.

Допълнителни снимки

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемане Отказ Повече информация