PËRFAQËSITË DIPLOMATIKE

Africa

Asia

Australia and Oceania

Europe

North America

South America

Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Shqipërisë

Fëmijët nga Gora, Golloborda dhe Prespa e Vogël morën dhurata për Vitin e Ri

02 shkurt 2023 Новини

Shoqata "Prosperitet Golloborda" me ndihmën e Ambasadës së Republikës së Bullgarisë në Tiranë dhe në kuadër të nismës tradicionale "Krishtlindjet dhe Viti i Ri në mënyrë bullgare", u siguroi dhurata për Krishtlindjet dhe Vitin e Ri fëmijëve nga Gora, Golloborda dhe Prespa e Vogël/Korça.

Dhuratat i morën 1410 fëmijët nga tre rajonet si dhe nxënësit që ndjekin kurset e gjuhës bullgare në Tiranë, Elbasan, Korçë dhe Durrës. Nisma u realizua falë përpjekjeve të anëtarëve të shoqërisë, me mbështetjen e vlefshme të drejtuesve dhe stafit pedagogjik të shkollave.

Pakot me dhurata ishin siguruar në kuadrin e një projekti të shoqatës "Prosperitet Golloborda", të realizuar me mbështetjen e Ambasadës në Tiranë dhe të financuar nga Programi i qeverisë së Republikës së Bullgarisë në ndihmë të organizatave të pakicave kombëtare bullgare jashtë shtetit. Çdo fëmijë mori edhe ëmbëlsira nga kompania "Ditë dhe Natë", e cila tradicionalisht i përkrah fushatat festive të fund vitit në Shqipëri.

Допълнителни снимки

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемане Отказ Повече информация