PËRFAQËSITË DIPLOMATIKE

Africa

Asia

Australia and Oceania

Europe

North America

South America

Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Shqipërisë

Projekti “Buzëqeshje për të Gjithë” për personat me nevoja të veçanta
Projekti “Buzëqeshje për të Gjithë” për personat me nevoja të veçanta
Me rastin e festave të Vitit të Ri, "Shoqata e të Verbërve dhe Personave me Aftësi të Kufizuara nga Minoriteti Kombëtar Bullgar në Shqipëri" shpërndau pako me ushqime për personat me nevoja të veçanta nga Golloborda. Ato ofrohen në kuadër të projektit "Buzëqeshje...
03 shkurt 2023
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Fëmijët nga Gora, Golloborda dhe Prespa e Vogël morën dhurata për Vitin e Ri

Fëmijët nga Gora, Golloborda dhe Prespa e Vogël morën dhurata për Vitin e Ri

Shoqata "Prosperitet Golloborda" me ndihmën e Ambasadës së Republikës së Bullgarisë në Tiranë dhe në kuadër të nismës tradicionale "Krishtlindjet dhe Viti i Ri në mënyrë bullgare", u siguroi dhurata për Krishtlindjet dhe Vitin e Ri fëmijëve nga Gora, Golloborda dhe...
02 shkurt 2023
Dhurata për Vitin e Ri për fëmijët me nevoja të veçanta në Elbasan

Dhurata për Vitin e Ri për fëmijët me nevoja të veçanta në Elbasan

Më 21 dhjetor i ngarkuari me punë në Ambasadën e Republikës së Bullgarisë në Tiranë, z. Asen Pachev, vizitoi Qendrën për Integrimin e Njerëzve me Nevoja të Veçanta në qytetin e Elbasanit, ku foli me profesionistët të cilët kujdesen për fëmijët me...
30 janar 2023
Pranimi i studentëve në universitetet bullgare për vitin akademik 2022-2023 sipas VKM Nr. 103/1993

Pranimi i studentëve në universitetet bullgare për vitin akademik 2022-2023 sipas VKM Nr. 103/1993

Në lidhje me fushatën e aplikimit të maturantëve në universitete bullgare  për vitin e ardhshëm akademik 2022-2023 në kuadrin e dispozitave të VKM Nr. 103/93, ju njoftojmë si më poshtë: Platforma elektronike e aplikimit e Ministrisë së Arsimit të Republikës së...
02 qershor 2022
CALL FOR PROPOSALS Procedure for acceptance of project proposals for grants from the Republic of Bulgaria

CALL FOR PROPOSALS Procedure for acceptance of project proposals for grants from the Republic of Bulgaria

The Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Bulgaria through the Embassy of the Republic of Bulgaria in the Republic of Albania announces a procedure for the acceptance and selection of proposals for projects to be implemented with a grant through the Official Development Assistance of the Republic of Bulgaria, with an initial implementation...
30 mars 2022
Новини МВНР Виж всички новини
Kontakt

Контакти

Посолство на Република България в Република Албания

Адрес: ул. „Скендербег”, № 12, гр. Тирана

Телефон:

+355 4 22 33 155
+355 4 22 32 906

Факс: +355 4 22 32 272

Телефон с гласова поща за предоставяне на информация за консулски услуги и за подаване на сигнали от граждани:
+355 4 22 69 243

Дежурни телефони в извънработно време:
+355 4 22 33 155;
+355 4 22 32 906

Работно време: 08.00 – 15.00 ч.

Приемно време на Консулска служба: 08:30 – 12:00 ч.

E-mail:Consulate.Tiranа@mfa.bg.

 

 

Kontakt

Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Shqipërisë

Adresa: rr. “Skënderbej”, № 12, Tiranë

Telefon:

 +355 4 22 33 155
+355 4 22 32 906

Faks: +355 4 22 32 272

Telefon me postë zanore për ofrimin e informacionit për shërbimet konsullore dhe për dërgimin e sinjaleve nga ana e qytetarëve:
+355 4 22 69 243

Telefonat jashtë orarit të punës:
+355 4 22 33 155;
+355 4 22 32 906

Orari i punës: 08:00 – 15:00

Orari i pritjes në Zyrën konsullore: 08:30 – 12:00

E-mail: Consulate.Tiranа@mfa.bg.

 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемане Отказ Повече информация