НОВИНИ

Зимното онлайн издание на MASTER OF ART с изключителна сeлекция от документални филми за изкуство от 10-и до 28-и февруари

11/02/22

Фестивалът за документални филми, посветени на всички сфери на изкуството, започна седмото си издание. В периода от 10-и до 28-и февруари 2022 на платформата Neterra.TV+ще могат да се гледат над 30 пълнометражни и късометражни заглавия,включени в MASTER OF ART, на който ДКИ е традиционен партньор. Продукциите, много от които сами по себе си представляващи произведения на изкуството, ще бъдат достъпни онлайн по всяко време от всяка точка на страната. Селекцията от пълнометражни филми включва 10 премиерни заглавия и 10 фаворити от предишни издания, станали любими на публиката и журито. Пълната програма и информация за абонаментите ще намерите на:https://neterra.tv/festival/master-of-art-2022.

Наградата за най-добър български филм ще бъде връчена през април 2022 г., когато ще се проведе и пролетното издание на MASTER OF ARTи ще бъдат показани още много нови български документални филми за изкуство.За трета поредна година наградата за най-добър български филм на фестивала в размер от 2000 лв. се осигурява от Държавния културен институт към Министъра на външните работи.

Ключови думи Master of Art 2022